tentang Kamicompany_intr_hd_ico

Michelin
Fokus kana Service Mobil

5 taun Sajarah sarta Bade, Narékahan pikeun ngaronjatkeun gaya hirup kaulinan
Pikeun 5 taun katukang kaulinan MCLDOSLY parantos nyiptakeun alat-alat kaulinan vidéo kelas profésional sareng nyangking alat-alat sareng pangendali éta langsung ka pamaén, liga sareng grosir panggedéna sareng salawasna narékahan pikeun nawiskeun pangendali legenda anu pangsaéna sareng ningkatkeun gaya hirup kaulinan pikeun hiburan kaulinan vidéo.

Company img

Pilih kami

Kami ogé nawiskeun kauntungan anu saé pikeun sadaya palanggan kami, boh énggal sareng uih deui.Ngarasa Luncat pikeun pariksa deui alesan pikeun jadi klien kami sarta ngabogaan pangalaman meuli repot-gratis.

  • 5 years of History and Going, Striving to improve the gaming lifestyle

    5 taun Sajarah sarta Bade, Narékahan pikeun ngaronjatkeun gaya hirup kaulinan

  • Perfect trigger designs and clickable joysticks make you enjoy the full console experience

    Desain pemicu sampurna jeung joysticks clickable ngajadikeun anjeun ngarasakeun pangalaman konsol pinuh

  • welcome any inquiries and OEM and ODM project.

    ngabagéakeun sagala inquiries na OEM na ODM proyék.

Choose Us Img

News didatangan konsumén

  • NINTENDO SWITCH / LITE controller nirkabel

    Éta mangrupikeun pengontrol PRO nirkabel MYTRIX kalayan fungsi hudang, jack headphone, AUTO-FIRE TURBO, kontrol gerak, geter anu tiasa diatur, jsb., pink cherry.1. [Wireless switch controller & headphone jack & back to school gift] The pink switch controller kompatibel jeung Nintendo switch ...

  • SWITCH controller

    Éta mangrupikeun pangontrol SWITCH PRO nirkabel pikeun NINTENDO SWITCH / SWITCH LITE, kalayan fungsi TURBO 3-tingkat, geter adjustable 4-tingkat, kontrol gerak genep sumbu, hudang-up sareng konci pemetaan.1. [Desain Anyar Pindah Controller]: switch controller Ieu cocog pikeun Nintendo Pindah jeung Pindah Lite ....

  • Kénca sareng katuhu NEON JOYCON pad controller sareng tali pigeulang

    1. kasaluyuan sampurna: Dirancang pikeun Nintendo Pindah-panggantian idéal pikeun Pindah Joycon;set sarua tombol Joy-con aslina;unggal leungeun bisa dipaké sacara mandiri atawa disambungkeun kana konsol nu dipaké dina modeu handheld;scratch-tahan jeung non-slip bahan ABS awét.Sacara ergonomis ...

  • NINTENDO SWITCH PRO controller switch ngagantian controller, switch nirkabel controller ngarojong rechargeable

    1. [Vérsi 12.0.0 update pamaké: Tanya seller pikeun meunangkeun pakét pamutahiran anyar!!!】 Nirkabel jeung kinerja stabil: Ngaliwatan Bluetooth, switch pro controller ieu bisa gancang jeung stably disambungkeun ka konsol switch.téhnologi nirkabel-kinerja tinggi bisa nyadiakeun sinyal dipercaya dina 3 ...

  • Controller nirkabel cocog sareng PS-4 / PRO / SLIM / PC

    Platform anu cocog: Controller nirkabel PS-4 sapinuhna cocog sareng PS-4/Pro/Slim/PC.Vérsi 2021: Kapasitas batré ditingkatkeun kana 1000mAh, sareng jarak kontrol tiasa dugi ka 32 suku.Motor geter ganda, joystick, layar rampa, rarasaan tombol, épék sora, sareng sensitipitas gaduh ...