• 1920x400

Tentang Kami

MCLDOSLYnyaéta produsén controller video game profésional pikeun taun kalawan workshop produksi profésional sorangan.Contona, urang boga SMD Line pikeun kaulinan controller patching na mengikat IC, sarta silkscreen pikeun logo ngaropéa, OEM na ODM pikeun konsumén, sarta genep jalur produksi pikeun produksi asesoris kaulinan sareng dua jalur produksi pikeun packing, sarta dua produksi pikeun mariksa jeung test controller. saméméh pengiriman barang.Controller Game kami Kawas PS3 controller, PS4 controller, asesoris PS5, Switch Pro controller jeung Switch Joy-con controller, controller handphone pikeun android jeung ios jeung Xbox controller anu alus jeung jual panas di Éropa, Amérika, Wétan Tengah jeung nagara Asia pikeun maranéhanana. dealers, pausahaan e-commerce, pausahaan komputer jeung pausahaan TV jeung badag kaulinan controller wholesales.

Produk Kami

Controllers kaulinan MCLDOSLY dirancang pikeun nyieun pangalaman kaulinan konsol Playstation jeung Nintendo Switch kana sagala platform kaulinan kalayan operasi gampang, gampang papasangan sarta nyambungkeun, durability ekstrim na umur batre panjang.Desain pemicu sampurna jeung joysticks clickable ngajadikeun anjeun ngarasakeun pangalaman konsol pinuh.Sareng gampang pisan dipasangkeun sareng disambungkeun via bluetooth atanapi USB, nyolok sareng maén langsung dina Playstation, xbox sareng Nintendo Switch Consoles Windows 7/8/10/XP/Laptop, PS3, Switch, Android, TV Box via bluetooth atanapi adaptor nirkabel USB.Aranjeunna ngadukung kaulinan maén dina langkung ti rébuan kaulinan uap sareng 10-20 jam kaulinan kalayan batré litium ion.

Budaya Perusahaan

Kami mutuskeun pikeun nawiskeun pamaén merek kaulinan otentik pikeun ngarambat di tengah budaya kaulinan.Controllers kami dirancang husus pikeun professional kaulinan underserved ieu sarta peminat kaulinan.Komitmen utama kami nyaéta pikeun ngartikeun, ngarancang sareng ngembangkeun pangendali kalayan kamampuan sareng téknologi anu unggul, pikeun ningkatkeun gaya hirup kaulinan industri kaulinan vidéo sareng ngamajukeun budaya kaulinan vidéo kana léngkah-léngkah salajengna.

Kami nawiskeun produksi gancang sareng waktos pangiriman anu paling pondok tapi jasa kontrol kualitas produksi anu paling ketat, ngabagéakeun patarosan naon waé sareng proyék OEM sareng ODM

 

Rék gawé bareng jeung urang?