• 1920x400

DOSLY Gamepad Controller pikeun PS4, Wireless PS4 Controller Cocog sareng PS4/Slim/Pro (Hideung)

Katerangan pondok:

1.Alloween TEMA DESAIN PIHAK katilu kontrol nirkabel: Ieu ngagantian pihak katilu teu resmi controller,The hideung Lebaran gaya ps4 controller ngarojong kaulinan populér tremendous.Éta cocog sareng sadaya sistem Windows sapertos Win 7/8/9/10/XP/Vista, jsb.

2.HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO AND UPGRADE to 1000mAh batre hirup: The terpadu accelerometer na gyroscope gaduh sensitipitas tinggi, nu leuwih nyaman pikeun nahan pikeun lila.Samentara éta, controller ps4 nirkabel merlukeun ngan 2,5 jam waktu ngecas jeung nepi ka 10 jam playtime.

3.Pangalaman kaulinan immersive hébat: The New Lip Prints Hideung PS4 controller nambahkeun 3,5 port audio mm, a diwangun-di spiker nu linggih dina controller nu, dipaké utamana salaku sarana pikeun ngaronjatkeun immersion pamuter tanpa disturbing kulawarga anjeun atanapi batur sakamar. .

4.Bahan anu leuwih alus pikeun tombol jeung joysticks nawarkeun Anjeun kanyamanan kaulinan maksimum: Saatos dites ketat, tombol jeung joysticks ps4 bisa dipaké nepi ka sajuta kali.Controller kaulinan ps4 nirkabel dirancang sacara ergonomis sareng joysticks asimétri, anu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun kacapean otot dina gabungan jempol anjeun.

5.HADIAH KAREUTANAN Pikeun Babaturan sareng Barudak Anjeun: Controller ps4 nirkabel tiasa janten hadiah pangsaéna pikeun ulang taun babaturan sareng festival naon waé, sapertos Lebaran, Syukuran, Natal.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    1.Alloween TEMA DESAIN PIHAK katilu kontrol nirkabel: Ieu ngagantian pihak katilu teu resmi controller,The hideung Lebaran gaya ps4 controller ngarojong kaulinan populér tremendous.Éta cocog sareng sadaya sistem Windows sapertos Win 7/8/9/10/XP/Vista, jsb.

    2.HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO AND UPGRADE to 1000mAh batre hirup: The terpadu accelerometer na gyroscope gaduh sensitipitas tinggi, nu leuwih nyaman pikeun nahan pikeun lila.Samentara éta, controller ps4 nirkabel merlukeun ngan 2,5 jam waktu ngecas jeung nepi ka 10 jam playtime.

    3.Pangalaman kaulinan immersive hébat: The New Lip Prints Hideung PS4 controller nambahkeun 3,5 port audio mm, a diwangun-di spiker nu linggih dina controller nu, dipaké utamana salaku sarana pikeun ngaronjatkeun immersion pamuter tanpa disturbing kulawarga anjeun atanapi batur sakamar. .

    4.Bahan anu leuwih alus pikeun tombol jeung joysticks nawarkeun Anjeun kanyamanan kaulinan maksimum: Saatos dites ketat, tombol jeung joysticks ps4 bisa dipaké nepi ka sajuta kali.Controller kaulinan ps4 nirkabel dirancang sacara ergonomis sareng joysticks asimétri, anu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun kacapean otot dina gabungan jempol anjeun.

    5.HADIAH KAREUTANAN Pikeun Babaturan sareng Barudak Anjeun: Controller ps4 nirkabel tiasa janten hadiah pangsaéna pikeun ulang taun babaturan sareng festival naon waé, sapertos Lebaran, Syukuran, Natal.

    sddgdh
    dsaffdsf

    Kumaha masangkeun ka P4/P4 Pro/PC(Win7/8/8.1/10)?

    P4: Sambungkeun controller ka konsol P4 liwat kabel USB lamun controller pareum. Lampu ngecas konéng hurung teras pencét jeung tahan tombol "P4" pikeun masangkeun.

    PC: (1) Sambungkeun controller ka PC kabel USB jeung dipaké salaku controller kabel.

    (2) Sambungkeun controller ka Notebook via tombol Bagikeun sarta tombol PS.

    Fitur

    csdfd

    图片1

     图片2

    Ningkatkeun Layouts fungsionalitas incredibly fléksibel, nu nawarkeun gamers kamampuhan pikeun ngalakukeun hal saperti muter kabel atawa nirkabel , Évolusi iteuk analog ngamungkinkeun pikeun akurasi unparalleled kalawan unggal move. High Precisive D-padP4 gamepad controller dijieun exquistite pikeun pangalaman kaulinan Anjeun alus teuing.perenah dioptimalkeun tina tombol jeung sensitipitas tinggi dual analog iteuk bisa ningkatkeun akurasi moments kritis, sarta simplify kaulinan bari ngurangan waktu respon. High Precisive D-padThe bentuk jeung sensitipitas pemicu geus ditingkatkeun pikeun beroperasi hadé, delivers naon rék di kaulinan Anjeun.

     

    Fitur

    图片3 图片4 图片5
    Tombol SHARE ButtonSHARE ngagampangkeun interaksi sosial sareng pidéo midangkeun instan sareng unggah layar PadTouch Sensitive Touch PadTouch anu ngadukung multi-touch ngabuka kamungkinan midangkeun anyar, controller kaulinan premium kedah dipikabutuh pikeun pamaén nyata. Dual.shock FeedbackThe controller tiasa masihan anjeun eupan balik Geter instan timely lamun game encounters serangan sarta tabrakan kusabab 2 diwangun-di motor shock.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami