• 1920x400

DOSLY PS4 Controller Wireless Controller Cocog sareng PS-4/Pro/Slim/PC, sareng Dual Vibration Game Remote-1000mAh

Katerangan pondok:

Platform anu cocog】 Controller nirkabel PS-4 sapinuhna cocog sareng PS-4/Pro/Slim/PC.

2021 Edition】kalayan kapasitas batré nepi ka 650mAh, ngadalikeun jarak nepi ka 32 feet. The dual motor geter, joystick, layar rampa, tombol rarasaan, audio jeung sensitipitas geus sagala geus ningkat, salawasna nyadiakeun kontrol tepat jeung pangalaman kaulinan pangalusna.

Pangalaman Anyar】Kontrol PS-4 anu ditingkatkeun ieu ngaréspon langkung gancang, ampir teu aya lag sareng drift. Diwangun dina spiker sareng jack headset stereo, anjeun tiasa nyolok headset 3.5mm pikeun ngaraosan kaulinan tanpa ngaganggu kulawarga sareng réréncangan anjeun.

Desain Khusus】 Controller PS-4 ieu ngadopsi gaya corétan pribadi sareng tiasa dianggo salaku kado idéal pikeun ulang taun, Natal sareng Poé Barudak, ngajantenkeun kulawarga, réréncangan atanapi murangkalih anjeun bagja unggal dinten!

Pakét Ngawengku】PS-4 Controller x1, Micro USB Charge Cable x1


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Platform anu cocog】 Controller nirkabel PS-4 sapinuhna cocog sareng PS-4/Pro/Slim/PC.

    2021 Edition】kalayan kapasitas batré nepi ka 650mAh, ngadalikeun jarak nepi ka 32 feet. The dual motor geter, joystick, layar rampa, tombol rarasaan, audio jeung sensitipitas geus sagala geus ningkat, salawasna nyadiakeun kontrol tepat jeung pangalaman kaulinan pangalusna.

    Pangalaman Anyar】Kontrol PS-4 anu ditingkatkeun ieu ngaréspon langkung gancang, ampir teu aya lag sareng drift. Diwangun dina spiker sareng jack headset stereo, anjeun tiasa nyolok headset 3.5mm pikeun ngaraosan kaulinan tanpa ngaganggu kulawarga sareng réréncangan anjeun.

    Desain Khusus】 Controller PS-4 ieu ngadopsi gaya corétan pribadi sareng tiasa dianggo salaku kado idéal pikeun ulang taun, Natal sareng Poé Barudak, ngajantenkeun kulawarga, réréncangan atanapi murangkalih anjeun bagja unggal dinten!

    Pakét Ngawengku】PS-4 Controller x1, Micro USB Charge Cable x1

    3
    4
    6
    7





  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami