• 1920x400

DOSLY Wireless Controller Cocog sareng PS 4/Pro Console/Slim/PC/Android/IOS 13 sareng Dual Geter, Touch Pad, Bluetooth, Stereo Headset Jack, Genep Axis Motion Control, Rechargeable Orange

Katerangan pondok:

Ukuran: 15*10*5 CM

Beurat: 197,3 g

Kahirupan batré: 5-8 Jam

Ngecas Time: 2-3 Jam

Waktu sayaga: 2 Bulan

Sénsor: Genep-Axis

Jarak Gawé: 33ft / 10m


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    1.Alloween TEMA DESAIN PIHAK katilu kontrol nirkabel: Ieu ngagantian pihak katilu teu resmi controller,The hideung Lebaran gaya ps4 controller ngarojong kaulinan populér tremendous.Éta cocog sareng sadaya sistem Windows sapertos Win 7/8/9/10/XP/Vista, jsb.

    2.HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO AND UPGRADE to 1000mAh batre hirup: The terpadu accelerometer na gyroscope gaduh sensitipitas tinggi, nu leuwih nyaman pikeun nahan pikeun lila.Samentara éta, controller ps4 nirkabel merlukeun ngan 2,5 jam waktu ngecas jeung nepi ka 10 jam playtime.

    3.Pangalaman kaulinan immersive hébat: The New Lip Prints Hideung PS4 controller nambahkeun 3,5 port audio mm, a diwangun-di spiker nu linggih dina controller nu, dipaké utamana salaku sarana pikeun ngaronjatkeun immersion pamuter tanpa disturbing kulawarga anjeun atanapi batur sakamar. .

    4.Bahan anu leuwih alus pikeun tombol jeung joysticks nawarkeun Anjeun kanyamanan kaulinan maksimum: Saatos dites ketat, tombol jeung joysticks ps4 bisa dipaké nepi ka sajuta kali.Controller kaulinan ps4 nirkabel dirancang sacara ergonomis sareng joysticks asimétri, anu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun kacapean otot dina gabungan jempol anjeun.

    5.HADIAH KAREUTANAN Pikeun Babaturan sareng Barudak Anjeun: Controller ps4 nirkabel tiasa janten hadiah pangsaéna pikeun ulang taun babaturan sareng festival naon waé, sapertos Lebaran, Syukuran, Natal.

    图片8
    图片9

    RIIKUNTEK Wireless Controller pikeun PS4

    Controller nirkabel nganggo téknologi sambungan Bluetooth, anu ngagaduhan kasaluyuan anu lega, sambungan stabil sareng jarak sambungan 33 FT.Éta cocog pikeun Playstation 4 / Pro / Slim, PC, Android, IOS 13, sareng alat-alat Bluetooth anu sanés.Hayu anjeun ngarasakeun fun kaulinan.

    Perhatikeun: RIIKUNTEK Wireless Controller sanes hiji controller resmi.

    图片10

    图片11

     图片12

    Graffiti Husus sareng Pribadi

    The exterior of controller nirkabel katutupan ku pola corétan tiis, warni tur individual.There aya sababaraha béda dina pola unggal controller nirkabel.Moal ngalieurkeun controller nalika maén kaulinan kalayan pendamping a.Hiji kado sampurna pikeun kulawarga jeung babaturan.

    Kontrol anu tepat

    Desain ergonomic ngidinan Anjeun pikeun mencet tombol Peta sénsitip akurat tur gampang, ngan hiji pencét lampu, controller bakal geuwat eupan balik kana kaulinan, ngurangan résiko kasalahan operasi.

    Sensitipitas tinggi

    360 ° Joystick & Six-Axis Sensor ngidinan Anjeun pikeun akurat ngadalikeun gerakan karakter kaulinan, empathize jeung karakter, sarta neuleumkeun diri dina dunya kaulinan.

     

    Fitur

    图片13 图片14 图片15

    Dualshock

    Controller nirkabel boga dua motor diwangun-di, nu nyadiakeun Anjeun sareng varying derajat épék Geter dina shooting, perang, jeung kaulinan horor, ngajadikeun atmosfir kaulinan sarta ngaronjatkeun rasa substitusi.

    Cara séjén pikeun Play

    layar rampa sénsitip nyadiakeun metoda kontrol sejen pikeun karakter kaulinan.Kadali layar rampa sareng kontrol joystick tiasa digentos sesuka hati.

    Perhatikeun yén pungsi husus tina layar toél gumantung kana kaulinan.

    Bagikeun Wanda anjeun

    "Bagikeun" tombol bisa babagi catetan kaulinan Anjeun, wanda, pangalaman kana software sosial, sarta komunikasi sareng pamaén kaulinan ngeunaan fun kaulinan.

    图片16

    Sambungan Konsol PS4
    1. Lengkah 1: Hurungkeun konsol PS4 tur sambungkeun ka PS4 controller (kaayaan Pareum) ku ngagunakeun kabel USB.
    2. Lengkah 2: Pencét tombol Imah, sarta indikator bar lampu LED RGB berkedip.Nalika sambungan suksés, bar lampu LED bakal salawasna hurung.
    3.Lengkah 3: Cabut kabel USB, sarta anjeun bisa ngarasakeun kaulinan kalayan controller nirkabel ngaliwatan téhnologi Bluetooth.

    Pareum: Pencét tombol Imah salami 10 detik, teras controller bakal pareum.
    Sambungkeun deui: Pencét tombol home, controller PS4 bakal otomatis nyambung ka konsol tanpa kabel USB deui.
    Sambungan Android / IOS13 / PC
    1.Lengkah 1: Hurungkeun bluetooth alat.
    2. Lengkah 2: Pencét jeung tahan tombol SHARE na HOME dina waktos anu sareng pikeun 3-5 detik, lampu indikator bakal flash gancang.
    3. Lengkah 3: Pilih "DUALSHOCK 4 Wireless Controller" / "Wireless Controller" dina daptar Bluetooth.Lampu indikator bakal salawasna hurung pikeun nunjukkeun sambungan anu suksés.
    Punten Catet: PC kedah masang supir kanggo nganggo pangontrol nirkabel.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami