• 1920x400

Warta

  • Is mobile game controller worth buying?

    Naha Controllérator handphone pantes dibeli?

    Naha pantes dipésér? Éta gumantung kana naon anu anjeun maénkeun sareng naha anjeun nyarios kusabab masalah adaptasi. Kaseueuran kaulinan seluler di pasar henteu ngagaduhan adaptor asli pikeun operasi. Kalayan kecap séjén, anjeun panginten moal tiasa nganggona pikeun maénkeun kaulinan anu anjeun badé maénkeun nalika anjeun mésér pangendali sareng angkat b ...
    Maca deui
  • Tahap anyar pamekaran kaulinan: cinyusu industri gamepad Cina

    Numutkeun data henteu resmi, pangiriman buruan kaulinan Cina nyaris ampir 90% tina total dunya, tapi jalan pikeun mérek gratis ku pabrik pengendali gim Cina parantos rongkah. Sajumlah ageung pengecoran pikeun raksasa gim parantos ngalemeskeun kauntungan industri. Salaku tanda gim ...
    Maca deui
  • Pair the XBOX One controller with the console

    Masangkeun controller XBOX One sareng konsol

    Bakal butuh anjeun sakedik waktos pikeun nyambungkeun controller ka host anjeun. Anjeun tiasa nganggo tilu léngkah ieu pikeun ngajalankeun. Sambungkeun via gagang 1. Hurungkeun host XBOX ONE 2. Pasang dua batré AA dina gagangna 3. Pencet sareng tahan tombol XBOX dugi ka pengontrol anjeun dihurungkeun, tombol XBOX bakal ...
    Maca deui
  • How to set up Win7 game controller

    Kumaha cara nyetél Win7 game controller

    Dinten ayeuna, kuring bakal nyayogikeun anjeun cara nyetél pengawal gim Win7 sareng cara ngalakukeun setélan pengendali gim Win7, supados anjeun tiasa sacara gampang ngajawab masalah. Pikeun maénkeun sababaraha kaulinan dina sistem Win7, anjeun kedah masang cecekelan atanapi pangendali pikeun maén. Sababaraha gagangna kedah disiapkeun sateuacan maén, tapi ...
    Maca deui
  • How to set up a computer game controller

    Kumaha cara nyetél pengontrol gim komputer

    Cara operasi 1. Mimiti sambungkeun gagang permainan kana komputer ngalangkungan interface USB. 2. Maka komputer bakal nyarankeun yén alat USB anyar disambungkeun. Pencét menu "Mimitian" teras pilih "Alat sareng Printer". 3. Dina jandéla anu kabuka, anjeun tiasa ningali sadaya d ...
    Maca deui
  • Kumaha cara nyetél gamepad di win7

    Lumangsungna saperti kieu: 1. Kumaha mendakan gamepad: 1) Saatos pasang port USB tina gamepad kana komputer, komputer bakal ngajukeun yén alat USB anyar disambungkeun. Saatos ajakan ngaleungit, urang pencét dina menu [Start] teras pilih [Alat sareng Printer]. 2) Saatos dibuka [Alat sareng Print ...
    Maca deui
  • Xbox 360 handle magical use host controller turned into a Windows mouse

    Xbox 360 cecekelan magis host host controller janten mouse Windows

    Diantara konsol gim, asesoris séri Microsoft Xbox anu pangsaéna pikeun pangrojong Windows. Sistem operasi mainstream ayeuna Windows 10 tiasa peta eusi host kana komputer, sareng pengontrol Xbox One ogé tiasa lancar nyambung ka Windows. Henteu ngan éta, ku bantosan tilas ...
    Maca deui
  • How to use a mobile game controller How to set up a mobile game controller

    Kumaha cara ngagunakeun pengendali gim sélulér Kumaha cara nyetél pengendali gim sélulér

    Mimiti, urang kedah ngartos gagangna. Pakemna mangrupikeun kaluaran kaulinan anu tangtu. Gerakan sareng tindakan karakter kaulinan dikawasa ku tombol sareng girang dina gagangna. Pakem tiasa dibagi kana sababaraha jinis, contona, aya gagang telepon sélulér, konsol game, ...
    Maca deui
  • What are the main components of the gamepad?

    Naon komponén utama gamepad?

    Tombol silang panah D-Pad meureun inovasi anu paling kasohor ku Nintendo dina gamepad. Ayana kenop panah silang tiasa ditingali dina ampir unggal gamepad ayeuna. Tongkat analog Dina Juni 1996, Nintendo, anu nyiptakeun tombol-tombol silang sareng tombol L / R, sakali deui nambihan konsép anyar ka pengendali: ...
    Maca deui
  • The gamepad has a variety of wireless connection modes

    Gamepad ngagaduhan sababaraha modeu sambungan nirkabel

    Tapi pikeun gagang anu didesain pikeun gim sélulér, aya sababaraha bédana dina cara konéksi. Janten hayu urang tingali langkung seueur kumaha metode konéksi anu dianggo ku pengendali nirkabel mainstream. 1. Téknologi Bluetooth Bluetooth asalna diciptakeun ku raksasa telekomunikasi Erics ...
    Maca deui
  • The history of game controllers

    Sejarah pengendali permainan

    Sejarah pangwangunan Kusabab naékna kaulinan komputer dina awal taun 1990an, kaayaan sapuluh taun parantos narik ati. Peminat PC populér gaduh kasempetan nyata pikeun merhatoskeun lapangan ieu anu pinuh ku kasempetan bisnis sareng reureuh. Pangguna PC senior kalayan sajarah langkung ti sapuluh taun ...
    Maca deui
  • Novice gamers need to pay attention to when buying gamepads!

    Gamer novice kedah merhatoskeun nalika mésér gamepad!

    Ngarasa Pakem anu saé kedah didesain sacara ergonomis, raoseun dina panangan, sedeng beurat, cocog pikeun jangka panjang, sareng tiasa ngajaga cekelan anu stabil sanaos pananganna késang. Gagang kaulinan kalayan kinerja operasi anu saé nyoko kana desain ergonomis, cekelan buleud dina dua sisi ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2