• bengkel pikeun controller kaulinan sareng earbuds

Warta

  • Naon anu kedah diperhatoskeun dina desain gamepad?

    Naon anu kedah diperhatoskeun dina desain gamepad?

    Aya dua buckles serong dina luar produk, sarta aya buckles jero produk.The buckles aya di luar.Ku alatan éta, dua buckles direngsekeun ku sliders.The ngaitkeun inverted dirancang salaku mékanisme luhur sloping, sarta tulang jero ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih headset bluetooth?

    Kumaha carana milih headset bluetooth?

    Kauntungan pangbadagna tina headset Bluetooth nyaéta yén éta ngahémat beungkeutan kabel anu nyambungkeun, sareng tiasa dianggo tanpa larangan dina jarak 10 méter tina jangkauan sambungan.Ngalihkeun musik, ngawalon sauran, jsb tiasa langsung dioperasikeun dina headset Bluetooth.Téknologi sirah Bluetooth ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun joystick kaulinan!

    Kumaha ngagunakeun joystick kaulinan!

    1. Saatos inserting port USB tina gamepad kana komputer, komputer bakal ajakan yén alat USB anyar disambungkeun.Saatos ajakan ngaleungit, urang klik menu [Mimitian] tur pilih [Alat jeung printer].2. Saatos muka [Alat sareng Printer], anjeun tiasa ningali sadaya alat anu disambungkeun ...
    Maca deui
  • Jinis unit utama headphone!

    Jinis unit utama headphone!

    1. Pindah tipe coil: Kalolobaan headphone na earplugs jenis ieu Unit.Unit drive umumna unit spiker leutik, nu sarupa pisan jeung unit spiker.Kauntungannana nyaéta yén prinsip sounding caket kana ceuli manusa, janten sorana alami sareng karungu, sareng ...
    Maca deui
  • Naha sadaya pangendali Xbox tiasa dianggo dina PC?

    Controller Xbox, sapertos controller Playstation pikeun pangguna Playstation, ngamaksimalkeun pangalaman kaulinan PC na.Anjeun tiasa maénkeun sareng ngalengkepan versi PC tina kaulinan Xbox anjeun sapertos anu anjeun lakukeun dina Xbox.Metoda ieu ogé disarankeun pikeun jalma anu mendakan langkung gampang ngaéksekusi tombol atanapi sisir paréntah ...
    Maca deui
  • Kumaha nyetél gamepad sareng naon metode pangropéa?

    Kumaha nyetél gamepad sareng naon metode pangropéa?

    Kumaha nyetél gamepad 1. Sambungkeun gamepad ka port USB komputer, antosan sakedap, sarta ngadagoan ajakan sambungan alat ngaleungit bari, muka menu nu, tur klik pilihan alat jeung printer.2. Buka Alat sareng Printer sakedap, panggihan sadaya alat anu nyambung...
    Maca deui
  • Prinsip headset Bluetooth nirkabel leres

    Prinsip headset Bluetooth nirkabel leres

    Anu disebut "earphone nirkabel leres" (TWS: True Wireless Stereo), sakumaha nami nunjukkeun, earphone sacara alami bébas tina belenggu kawat.Seuseueurna headset Bluetooth anu umumna terang ku seueur jalma ngan ngaleungitkeun garis antara headset sareng sumber audio....
    Maca deui
  • Naha anjeun terang naha headset bluetooth dijamin salami sataun?Sabaraha umur rata-rata headset bluetooth?

    Naha anjeun terang naha headset bluetooth dijamin salami sataun?Sabaraha umur rata-rata headset bluetooth?

    Kuring yakin yén sadayana nyangka yén bédana pangbadagna antara headset Bluetooth sareng headset tradisional nyaéta bédana kabel sareng nirkabel.Dibandingkeun sareng headset kabel, kanyataanna, headset Bluetooth sacara teknis langkung rumit sareng nungtut, janten sami sareng digita umum ...
    Maca deui
  • joystick controller

    joystick controller

    Controller joystick disayogikeun dina awak panutup kotak anu dibentuk ku panutup kotak luhur logam sareng panutup kotak handap résin anu saling ditungtungan: sét luhur sareng handap panangan anu tiasa diputar jejeg silih bersilangan;liang panjang penetrating unggal panangan sarta Hiji operatin ...
    Maca deui
  • Prinsip headset bluetooth

    1. The decoding chip dina handphone decodes file musik kayaning MP3, dibangkitkeun sinyal digital sarta ngirimkeunana ka headset Bluetooth ngaliwatan Bluetooth;2. Headsét Bluetooth narima sinyal digital, sarta ngarobahna kana sinyal analog nu bisa kaharti ku ceuli manusa ngaliwatan ...
    Maca deui
  • Kumaha ngagunakeun headset bluetooth

    Kumaha ngagunakeun headset bluetooth

    Mésér headset Bluetooth kedah langkung merhatikeun kualitas sareng kinerja produk, sapertos umur batre, tingkat radiasi, jsb. Sacara umum, headset Bluetooth inferior atanapi inferior teu tiasa dijamin dina hal pagawean atanapi bahan kusabab kontrol biaya.Kualitas produk nyaéta ...
    Maca deui
  • DOSLY 4 dina 1 TWS Headphone Headphone

    DOSLY 4 dina 1 TWS Headphone Headphone

    nyaeta senter kalawan LED tampilan kakuatan headphone kalawan power bank spiker Fitur: 1. High-harti LED tampilan catu daya sarta kotak ngecas pikeun nyegah gagalna kakuatan dadakan 2. Papasangan otomatis nalika kakuatan on 3. Update nyeuseup magnét tina kotak ngecas, teu perlu pencét teuas pikeun muka a...
    Maca deui