• 1920x400

1. kasaluyuan sampurna: Dirancang pikeun Nintendo Pindah-panggantian idéal pikeun Pindah Joycon;set sarua tombol Joy-con aslina;unggal leungeun bisa dipaké sacara mandiri atawa disambungkeun kana konsol nu dipaké dina modeu handheld;bahan ABS tahan goresan sareng non-slip.Ergonomically nyaman Neon Blue jeung Neon Beureum Joy Pads.

2. Desain kontrol-precision tinggi inovatif: Unggal controller ngabogaan set pinuh ku tombol, nu bisa dipaké salaku controller bebas, sarta unggal controller ngandung hiji accelerometer na gyroscope sensor, sahingga bisa ngadalikeun bebas gerakan kénca jeung katuhu.Tujuan jeung némbak persis.

3. Humanized tur gancang cocog: The multi-fungsi controller nyadiakeun pamaén kalawan rupa-rupa cara anyar jeung héran maén.Sambungan nirkabel / kabel Bluetooth, sinyal stabil;sambungan deui otomatis;umur batre rechargeable nyaeta ngeunaan 10 jam, 20 jam nalika maén kaulinan tanpa Geter;ngecas ngaliwatan konsol atawa mirco usb.

4. Perhatikeun:

(1) Ieu mangrupa diganti idéal pikeun 3rd Partéi Joy-con;

(2) Taya NFC (amiibo) atanapi IR Motion;

(3) Teu cocog pikeun cangkang atawa cecekelan;

(4) Nalika Nintendo ngamutahirkeun konsol nu, perlu nyambung ka PC pikeun update cecekelan

Left and right NEON JOYCON pad controller with wrist strap

fitur

· Gampang dianggo sareng gampang pisan dipasangkeun.

· Ergonomis sareng nyaman Neon Blue sareng Neon Beureum Joy Pads

· Bagikeun ka babaturan sareng nikmati aksi dua jalma dina kaulinan anu didukung.

· Unggal controller boga set lengkep tombol, nu bisa dipaké salaku controller bebas.

· Bend pikeun nyocogkeun leungeun anjeun hadé tur cocog sareng Nintendo Pindah salaku gaganti Joy Cons.

· Geter ganda sareng kontrol gerak ngajantenkeun kaulinan langkung immersive.Naha anjeun maén sacara vertikal atanapi horisontal, ieu masih kompeten.


waktos pos: Dec-03-2021