• 1920x400

1. [Vérsi 12.0.0 update pamaké: Tanya seller pikeun meunangkeun pakét pamutahiran anyar!!!】 Nirkabel jeung kinerja stabil: Ngaliwatan Bluetooth, switch pro controller ieu bisa gancang jeung stably disambungkeun ka konsol switch.Téknologi nirkabel kinerja luhur tiasa nyayogikeun sinyal anu tiasa dipercaya dina jarak 32 suku tanpa reureuh.

 

2.Rojongan kontrol gerak: ngaliwatan diwangun-di gyroscope 6-sumbu pikeun ngadeteksi gerak lengkep, kami diropéa switch controller tiasa speed pisan tepat, posisi jeung kontrol tepat, mimiti gancang / eureun gerak.

 

3.Dual Motors & fungsi Turbo: Funlab dual-motor controller nirkabel ningkatkeun pangalaman kaulinan ngaliwatan 3-tingkat Geter, ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngasupkeun game ngaliwatan eupan balik fisik;3 speed turbo adjustable, ti 5 kali / detik, 12 kali / detik sarta 20 kali / detik.Anjeun tiasa ngaraosan kacepetan turbo pangsaéna pikeun ngalawan sareng janten jalma anu terakhir anu nangtung.

 

Ergonomi: Bentuk gamepad sacara alami cocog sareng panangan anjeun.Cecekelan dirarancang kalayan tékstur pikeun ningkatkeun gesekan sareng nyegah késang leungeun.Malah lamun maén kaulinan pikeun lila, anjeun bisa ngarasa nyaman.

 

Waktu kaulinan panjang: Funlab switch controller gamepad ngabogaan diwangun-di batré litium 600mAh, nu bisa dipaké nepi ka 8-10 jam sanggeus dicas pinuh, sarta waktu ngecas nyaeta 2-3 jam.

NINTENDO SWITCH PRO controller switch controller replacement, wireless switch controller supports rechargeable


waktos pos: Nov-26-2021