• 1920x400

Éta mangrupikeun pengontrol PRO nirkabel MYTRIX kalayan fungsi hudang, jack headphone, AUTO-FIRE TURBO, kontrol gerak, geter anu tiasa diatur, jsb., pink cherry.

 

1. [Wireless switch controller & headphone jack & deui kado sakola] The pink switch controller kompatibel jeung switch Nintendo jeung switch lite konsol, sarta bisa maénkeun rupa Nintendo Pindah kaulinan, kayaning Super Mario Odyssey, The Legend of Zelda, Splatoon, Breath of The Wild, jsb. Nalika dipasangkeun sareng headset kabel naon waé, anjeun tiasa nampi audio game anu jelas sareng komunikasi sareng réréncangan anjeun tanpa reureuh.Ieu ogé kado balik-ka-sakola éndah pikeun babaturan, barudak, jsb.

 

2. [Otomatis & Manual Turbo Fungsi & Wake Up] switch pro cecekelan ieu ngarojong AUTO sarta operasi turbo manual, jeung 3 gears speed turbo adjustable, sahingga anjeun gaduh pangalaman tempur leuwih santai di buruan.Pemicu sareng rocker pas kana ukuran ramo, ngirangan kacapean ramo, sareng langkung seueur anti skid, detil gesekan rendah nyayogikeun operasi anu nyaman.Kantun hudangkeun konsol tina mode sare-pencét pondok tombol bumi dina controller pikeun ngaktipkeun layar sareng ngalereskeunana.

 

3. [3 tingkat Geter adjustable] Diwangun-di motor dual, 3 tingkat épék Geter adjustable: lemah, sedeng, jeung kuat, ningkatkeun pangalaman kaulinan, switching controller ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun adegan perangna dina kaulinan leuwih réalistis.

 

4. [Gerak kontrol jeung desain ergonomic] The switch pro cecekelan ngagunakeun 6-sumbu sensor gyroscope, nu bisa ngalakukeun kadali pisan tepat posisi, speed jeung operasi, sarta gancang ngamimitian / eureun gerak.Kombinasi PINK CHERRY BLOSSOMS, cekelan melengkung, rocker kerung, sareng desain perenah tombol anu wajar mastikeun operasi anjeun nyaman.

6. [Waktu kaulinan panjang tur jaminan 1 taun] Diwangun-di 600mAh nirkabel rechargeable profésional cecekelan Nintendo Pindah, ngarojong 15-18 jam waktu kaulinan sanggeus 2-3 jam muatan pinuh, nyadiakeun kabel USB, waktu kaulinan geus euweuh salawasna alatan. mun batré lemah Jeung interrupted.Mangga baca parentah dina pakét taliti.Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan controller, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami, sarta kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng nyugemakeun layanan sanggeus-jualan.

NINTENDO SWITCH/LITE wireless controller


waktos pos: Dec-17-2021