• 1920x400

Éta mangrupikeun pangontrol SWITCH PRO nirkabel pikeun NINTENDO SWITCH / SWITCH LITE, kalayan fungsi TURBO 3-tingkat, geter adjustable 4-tingkat, kontrol gerak genep sumbu, hudang-up sareng konci pemetaan.

SWITCH controller

1. [Desain Anyar Pindah Controller]: switch controller Ieu cocog pikeun Nintendo Pindah jeung Pindah Lite.Henteu ngan ukur gaduh desain gambar khusus, tapi ogé ngagaduhan fungsi Turbo, fungsi geter frekuensi tinggi, sensor multi-gyro, hudang-hiji konci, konci pemetaan, fungsi screenshot sareng fungsi anu sanés.Éta gampang pisan dianggo sareng mangrupikeun produk anu pangsaéna pikeun jalma anu resep kaulinan.

 

2. [Fungsi turbo adjustable]: Kalawan fungsi turbo, fungsi shooting otomatis tur semi-otomatis bisa diatur.Fungsi ignition otomatis tina controller bisa diatur dina laju 5/12/20 kali per detik.Lamun ngulang tombol pikeun lila, anjeun bakal ngarasa capé.Ku ngagunakeun pungsi shooting gancang, Anjeun bisa dibébaskeun tina operasi tombol basajan tur ngurangan kacapean tombol ulang.

 

3. [Genep-axis gyroscope & multi-Geter]: Diwangun-di genep sumbu gyroscope sangkan parentah operasi sensor gyroscope leuwih akurat.Éta ogé ngagaduhan fungsi geter frekuensi tinggi, sareng inténsitas geter tiasa disaluyukeun dina 4 tingkat (euweuh / lemah / standar / kuat), anu tiasa disaluyukeun kana inténsitas geter anu cocog atanapi inténsitas geter karesep anjeun dumasar kana jinis kaulinan. .Ngarasakeun pangalaman kaulinan dibawa ku setelan custom Anjeun.

 

4. [Batre kapasitas badag & pamakéan jangka panjang]: Dilengkepan batré 550mAh, bisa dicas pinuh dina ngeunaan 2 jam, sarta bisa dipaké terus salila kira 10 nepi ka 15 jam, sahingga anjeun gaduh waktos uninterrupted kaulinan.Sareng gaduh fungsi panginget batré anu lemah pikeun ngiringan anjeun.

 

5. [Desain nyaman jeung ukuran] dirancang ergonomically cekelan streamlined, joystick kerung, matte bahan non-dieunakeun fits leungeun hadé, ngurangan tekanan ramo jeung nyegah sweating.Sareng éta super hampang, sakitar 160g, janten anjeun moal bosen saatos nahanana kanggo lami.


waktos pos: Dec-10-2021