• 1920x400

Platform anu cocog: Controller nirkabel PS-4 sapinuhna cocog sareng PS-4/Pro/Slim/PC.

Vérsi 2021: Kapasitas batré ditingkatkeun kana 1000mAh, sareng jarak kontrol tiasa dugi ka 32 suku.Motor geter ganda, joystick, layar rampa, rarasaan tombol, épék sora, sareng sensitipitas sadayana parantos ningkat, salawasna nyayogikeun kontrol anu tepat sareng pangalaman kaulinan anu pangsaéna.

Pangalaman anyar: Controller PS-4 anu ditingkatkeun ieu ngaréspon langkung gancang, sareng ampir teu aya reureuh sareng hanyut.Diwangun-di spiker jeung jack headphone stereo, anjeun tiasa nyolok dina headphone 3.5mm pikeun ngarasakeun kaulinan tanpa disturbing kulawarga anjeun sarta babaturan.

Desain husus: cecekelan PS-4 ieu ngadopsi gaya corétan pribadi tur bisa dipaké salaku kado idéal pikeun ultah, Natal jeung Poé Barudak, nyieun kulawarga anjeun, babaturan atawa barudak senang unggal poe!

Paket ngawengku: PS-4 controller x1, Micro USB ngecas kabel x1

Wireless controller compatible with PS-4/PRO/SLIM/PC


waktos pos: Nov-19-2021