• 1920x400

Kontroler Nirkabel PS4, Ningkatkeun Jauh Gamepad anu tiasa dicas deui pikeun Playstation 4 / Slim / Pro Console / Game PC sareng Dual Shock, Touch Pad sareng USB Cable Thumb Grip Cap (Blue)

Katerangan pondok:

1.Gamepad Modél Anyar - Desain khusus pikeun ps-4.Penampilan anyar anu ditingkatkeun, warna anu bergaya sareng desain tombol transparan cocog sacara harmonis, ngamungkinkeun anjeun gaduh gamepad anu béda.Éta ogé hampang sareng ngan (0,47) LB.Dicekel lila-lila, moal karasa capé.

2.Wide kasaluyuan & Ngaronjatkeun fungsi - BRHE Wireless remote controller sapinuhna cocog sareng PS-4 / PS-4 pro / Slim jeung kaulinan PC, nu bisa ngarasakeun kaulinan dina platform béda.Kalayan fungsi TURBO, anjeun tiasa nampi akurasi tujuan anu langkung luhur sareng pangalaman anu langkung saé dina kaulinan esports FPS.

3.Long Batre Kahirupan & Ngecas Gancang - The PS-4 controller diwangun-di 850 mAh batré litium polimér bahan awét, Ngan ngecas pikeun 2 jam nyadiakeun 8-10 jam waktu kaulinan.Éta tiasa dicas ku stasiun carjer atanapi kabel USB gancang.Ngarasakeun kaulinan sareng réréncangan anjeun iraha waé.

4.High-sénsitip & Dual Geter - responsif sarta lemes iteuk analog sarta tombol pemicu ampir euweuh input lag na drift.Diwangun-di dual shock sarta fungsi sensor gravitasi, ps-4 controller méré Anjeun Geter béda jeung pangalaman kaulinan leuwih realistis.

Pangalaman midangkeun 5.Leuwih alus - Kalawan touchpad multifungsi, sambungan Bluetooth stabil, 3.5mm headphone jack, lampu LED, Geter dual kuat sarta fungsi sejen, nambahkeun akurasi sarta enjoyment tina kaulinan.A kudu-kudu keur pamaén nyata.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    1.Alloween TEMA DESAIN PIHAK katilu kontrol nirkabel: Ieu ngagantian pihak katilu teu resmi controller,The hideung Lebaran gaya ps4 controller ngarojong kaulinan populér tremendous.Éta cocog sareng sadaya sistem Windows sapertos Win 7/8/9/10/XP/Vista, jsb.

    2.HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO AND UPGRADE to 1000mAh batre hirup: The terpadu accelerometer na gyroscope gaduh sensitipitas tinggi, nu leuwih nyaman pikeun nahan pikeun lila.Samentara éta, controller ps4 nirkabel merlukeun ngan 2,5 jam waktu ngecas jeung nepi ka 10 jam playtime.

    3.Pangalaman kaulinan immersive hébat: The New Lip Prints Hideung PS4 controller nambahkeun 3,5 port audio mm, a diwangun-di spiker nu linggih dina controller nu, dipaké utamana salaku sarana pikeun ngaronjatkeun immersion pamuter tanpa disturbing kulawarga anjeun atanapi batur sakamar. .

    4.Bahan anu leuwih alus pikeun tombol jeung joysticks nawarkeun Anjeun kanyamanan kaulinan maksimum: Saatos dites ketat, tombol jeung joysticks ps4 bisa dipaké nepi ka sajuta kali.Controller kaulinan ps4 nirkabel dirancang sacara ergonomis sareng joysticks asimétri, anu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun kacapean otot dina gabungan jempol anjeun.

    5.HADIAH KAREUTANAN Pikeun Babaturan sareng Barudak Anjeun: Controller ps4 nirkabel tiasa janten hadiah pangsaéna pikeun ulang taun babaturan sareng festival naon waé, sapertos Lebaran, Syukuran, Natal.

    图片8 图片9

    BRHE Wireless Controller pikeun PS4 / Pro / Slim / Asesoris PC

    Geter Ganda

    Diwangun-di dual shock sarta sensor gravitasi fungsi, méré Anjeun Geter béda jeung pangalaman kaulinan leuwih realistis.

    Turbo pikeun Otomatis-seuneu

    Kalayan fungsi burst hiji-klik pikeun moto kontinyu, anjeun tiasa nampi akurasi tujuan anu langkung luhur sareng pangalaman anu langkung saé dina kaulinan esports FPS.

    Ngecas Gancang

    Ieu lasts pikeun 8-10 jam pamakéan kontinyu kalawan ngan 2-3 jam waktu ngecas.

    图片10

    Sensitip luhur

    The dual analog iteuk jeung tombol pemicu boga lag minimal jeung ngaronjat sensitipitas, pikeun akurasi unggul dina gerakan.

    Pad multitouch

    Puseur Multitouch Pad méré touch tambahan kana pangalaman sakabéh tur ningkatkeun kamungkinan kaulinan Anjeun.

    Bluetooth 4.2

    Taya reureuh, lags atanapi interruptions.sambungan transmisi stabil dina 10 méter.

    图片11

    Tombol Bagikeun

    Anjeun tiasa hirup-streaming kaulinan Anjeun atawa babagi moments kaulinan Anjeun sareng hiji-klik.

    Diwangun-di spiker jeung stereo headphone jack

    Controller nirkabel ngagaduhan spiker sareng jack headset stereo, jack audio 3.5mm nawiskeun solusi audio pribadi anu praktis pikeun pamaén anu hoyong ngadangukeun tina kaulinanna sacara pribadi.

    图片12

    Naon dina kotak?

    1 x Wireless Controller pikeun PS4

    1 x Kabel Tipe-C

    2x Jempol Pakem Caps

    1 x Manual Pamaké

    图片13

    CATETAN:

    *Produk pihak katilu, henteu resmi.

    * Punten ngecas heula saatos nampi pangendali.

    * Éta henteu tiasa maén kaulinan PS-5.

    * Upami aya anu lepat sareng produkna, éta tiasa direset.Jang ngalampahkeun eta ngan make alat leutik tur mencet tombol reset nu aya dina tonggong controller nu.

    * Pikeun maénkeun kaulinan PC, anjeun kedah nganggo kabel ngecas pikeun nyambungkeun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami