• 1920x400

Kontroler Nirkabel PS4, Ningkatkeun Jauh Gamepad anu tiasa dicas deui pikeun Playstation 4 / Slim / Pro Console / Game PC sareng Dual Shock, Touch Pad sareng USB Cable Thumb Grip Cap (Blue)

Katerangan pondok:

1.Gamepad Modél Anyar - Desain khusus pikeun ps-4.Penampilan anyar anu ditingkatkeun, warna anu bergaya sareng desain tombol transparan cocog sacara harmonis, ngamungkinkeun anjeun gaduh gamepad anu béda.Éta ogé hampang sareng ngan (0,47) LB.Dicekel lila-lila, moal karasa capé.

2.Wide kasaluyuan & Ngaronjatkeun fungsi - BRHE Wireless remote controller sapinuhna cocog sareng PS-4 / PS-4 pro / Slim jeung kaulinan PC, nu bisa ngarasakeun kaulinan dina platform béda.Kalayan fungsi TURBO, anjeun tiasa nampi akurasi tujuan anu langkung luhur sareng pangalaman anu langkung saé dina kaulinan esports FPS.

3.Long Batre Kahirupan & Ngecas Gancang - The PS-4 controller diwangun-di 850 mAh batré litium polimér bahan awét, Ngan ngecas pikeun 2 jam nyadiakeun 8-10 jam waktu kaulinan.Éta tiasa dicas ku stasiun carjer atanapi kabel USB gancang.Ngarasakeun kaulinan sareng réréncangan anjeun iraha waé.

4.High-sénsitip & Dual Geter - responsif sarta lemes iteuk analog sarta tombol pemicu ampir euweuh input lag na drift.Diwangun-di dual shock sarta fungsi sensor gravitasi, ps-4 controller méré Anjeun Geter béda jeung pangalaman kaulinan leuwih realistis.

Pangalaman midangkeun 5.Leuwih alus - Kalawan touchpad multifungsi, sambungan Bluetooth stabil, 3.5mm headphone jack, lampu LED, Geter dual kuat sarta fungsi sejen, nambahkeun akurasi sarta enjoyment tina kaulinan.A kudu-kudu keur pamaén nyata.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    1.Alloween TEMA DESAIN PIHAK katilu kontrol nirkabel: Ieu ngagantian pihak katilu teu resmi controller,The hideung Lebaran gaya ps4 controller ngarojong kaulinan populér tremendous.Éta cocog sareng sadaya sistem Windows sapertos Win 7/8/9/10/XP/Vista, jsb.

    2.HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO AND UPGRADE to 1000mAh batre hirup: The terpadu accelerometer na gyroscope gaduh sensitipitas tinggi, nu leuwih nyaman pikeun nahan pikeun lila.Samentara éta, controller ps4 nirkabel merlukeun ngan 2,5 jam waktu ngecas jeung nepi ka 10 jam playtime.

    3.Pangalaman kaulinan immersive hébat: The New Lip Prints Hideung PS4 controller nambahkeun 3,5 port audio mm, a diwangun-di spiker nu linggih dina controller nu, dipaké utamana salaku sarana pikeun ngaronjatkeun immersion pamuter tanpa disturbing kulawarga anjeun atanapi batur sakamar. .

    4.Bahan anu leuwih alus pikeun tombol jeung joysticks nawarkeun Anjeun kanyamanan kaulinan maksimum: Saatos dites ketat, tombol jeung joysticks ps4 bisa dipaké nepi ka sajuta kali.Controller kaulinan ps4 nirkabel dirancang sacara ergonomis sareng joysticks asimétri, anu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun kacapean otot dina gabungan jempol anjeun.

    5.HADIAH KAREUTANAN Pikeun Babaturan sareng Barudak Anjeun: Controller ps4 nirkabel tiasa janten hadiah pangsaéna pikeun ulang taun babaturan sareng festival naon waé, sapertos Lebaran, Syukuran, Natal.

    图片1 图片2 图片3 图片4

    * Tombol Kaulinan Sénsitip Luhur sareng Sampurna

    * Diwangun-di giroskop 6 sumbu, masihan anjeun pangalaman kaulinan anu sampurna

    * Diwangun-di Speaker na 3.5mm Audio Jack

    * Ngarojong fungsi geter kaulinan

    * Cocog pisan sareng konsol PS-4 / Pro / Slim sareng kaulinan PC

    图片5 图片6

    Sambungan Konsol PS4
    1. Lengkah 1: Hurungkeun konsol PS4 tur sambungkeun ka PS4 controller (kaayaan Pareum) ku ngagunakeun kabel USB.
    2. Lengkah 2: Pencét tombol Imah, sarta indikator bar lampu LED RGB berkedip.Nalika sambungan suksés, bar lampu LED bakal salawasna hurung.
    3.Lengkah 3: Cabut kabel USB, sarta anjeun bisa ngarasakeun kaulinan kalayan controller nirkabel ngaliwatan téhnologi Bluetooth.

    Pareum: Pencét tombol Imah salami 10 detik, teras controller bakal pareum.
    Sambungkeun deui: Pencét tombol home, controller PS4 bakal otomatis nyambung ka konsol tanpa kabel USB deui.
    Sambungan Android / IOS13 / PC
    1.Lengkah 1: Hurungkeun bluetooth alat.
    2. Lengkah 2: Pencét jeung tahan tombol SHARE na HOME dina waktos anu sareng pikeun 3-5 detik, lampu indikator bakal flash gancang.
    3. Lengkah 3: Pilih "DUALSHOCK 4 Wireless Controller" / "Wireless Controller" dina daptar Bluetooth.Lampu indikator bakal salawasna hurung pikeun nunjukkeun sambungan anu suksés.
    Punten Catet: PC kedah masang supir kanggo nganggo pangontrol nirkabel.

    图片7


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami