• 1920x400

Profésional dina ngalereskeun controller pikeun Sony Playstation aslina, Xbox jeung Nintendo Controllers

Simkuring gaduh tim profésional pikeun repairing Asli Playstation 3 controller, Playstation 4 controller jeung Playstation 5 controller;Controller Xbox asli sareng controller Xbox 360, Controller Nintendo Switch Pro sareng Controller Nintendo Joy-con.Kami henteu ngan ukur ngalereskeun pangendali anu rusak tapi ogé tiasa ngabantosan ngahadean pangendali ku cara ngarobih cangkang énggal sareng ngajantenkeun énggal.Hargana ti 8usd-15usd.

Kumaha urang damel?

1.Customers tanggung jawab ngirim controller rusak ka kami, lajeng urang bakal ngamimitian ngalereskeun controller, nalika urang rengse controller fix, urang bakal nyieun invoice lajeng customer mayar biaya repairing, nalika urang meunang mayar tina repairing, urang bakal ngatur Controllers shipped deui ka konsumén, salila prosés, sakabéh biaya pengiriman barang jeung ongkos clearance custom kudu dibayar ku konsumén.Sarta kami ogé bisa mantuan pikeun ngabéréskeun clearance custom pikeun barang.

2. Ngeunaan controller rusak hese repaired atawa teu bisa repaired, urang bisa ngirim motherboard deui ka konsumén atawa bisa ngirim controller deui ka customer, nu urang moal ngecas customer ongkos nanaon.

Garansi kami

Pikeun pesenan kami saméméhna, urang salawasna bisa ngajamin 85% -92% controller repaired ogé sarta gawéna ogé.