• 1920x400

Controller Nirkabel pikeun PS4, Ngagantian Controller PS4 sareng Batré Rechargeable 1000mAh Diwangun-di (Emas)

Katerangan pondok:

1.Controller Coklat Partéi Katilu anu ditingkatkeun】 Ieu mangrupikeun gaganti p-s4 pihak katilu, sanés controller resmi.Controller nirkabel LITTJOY sacara lega cocog sareng P-S4/Slim/P-S4 Pro/Android OS/PC(Win7/8/8.1/10).Jam kaulinan anu nyaman sareng cengkraman anu dirancang sacara ergonomis.

2.Pangalaman Kaulinan Immersive Éndah】 Pengontrol presisi ditingkatkeun pikeun nawiskeun kadali pamaén pikeun sadaya kaulinan dina konsol kaulinan.Wireless Controller gaduh spiker sareng jack headset anu diwangun, nempatkeun sababaraha pilihan audio énggal dina panangan pamuter.Jack audio 3.5mm nawiskeun solusi audio pribadi anu praktis pikeun pamaén anu hoyong ngadangukeun tina kaulinanna sacara pribadi.

3.Geter Ganda & Kontrol Gerak】 Pengontrol jauh coklat PS4 diwangun-di motor ganda, dilengkepan téknologi pangendali joystick PS4 shock ganda, nawiskeun anjeun pangalaman kaulinan otentik dina kaulinan karesep anjeun.Sistem kontrol gerak anu sénsitip pisan ngaraosan unggal gerakan sareng karakter anjeun ogé objék dina pertandingan bakal ngalih sareng ngaréaksikeun nalika anjeun ngadengdekkeun, nyorong sareng ngocok controller game PS4 nirkabel.

4.Batré anu tiasa dicas deui 1000 mAh 】 Controller ps-4 ieu ngagaduhan batré anu tiasa dicas deui 1000 mAh.Ieu ngan perlu ngecas pikeun 2 jam nyadiakeun 8-10 jam waktu kaulinan.

5.Kado Khusus sareng Luar Biasa】 Controller ps4 nirkabel tiasa janten kado pangsaéna pikeun ulang taun babaturan sareng festival naon waé, sapertos Lebaran, Syukuran, Natal, jsb.


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    1.Alloween TEMA DESAIN PIHAK katilu kontrol nirkabel: Ieu ngagantian pihak katilu teu resmi controller,The hideung Lebaran gaya ps4 controller ngarojong kaulinan populér tremendous.Éta cocog sareng sadaya sistem Windows sapertos Win 7/8/9/10/XP/Vista, jsb.

    2.HIGH-FIDELITY WIRELESS AUDIO AND UPGRADE to 1000mAh batre hirup: The terpadu accelerometer na gyroscope gaduh sensitipitas tinggi, nu leuwih nyaman pikeun nahan pikeun lila.Samentara éta, controller ps4 nirkabel merlukeun ngan 2,5 jam waktu ngecas jeung nepi ka 10 jam playtime.

    3.Pangalaman kaulinan immersive hébat: The New Lip Prints Hideung PS4 controller nambahkeun 3,5 port audio mm, a diwangun-di spiker nu linggih dina controller nu, dipaké utamana salaku sarana pikeun ngaronjatkeun immersion pamuter tanpa disturbing kulawarga anjeun atanapi batur sakamar. .

    4.Bahan anu leuwih alus pikeun tombol jeung joysticks nawarkeun Anjeun kanyamanan kaulinan maksimum: Saatos dites ketat, tombol jeung joysticks ps4 bisa dipaké nepi ka sajuta kali.Controller kaulinan ps4 nirkabel dirancang sacara ergonomis sareng joysticks asimétri, anu sacara efektif tiasa ngaleungitkeun kacapean otot dina gabungan jempol anjeun.

    5.HADIAH KAREUTANAN Pikeun Babaturan sareng Barudak Anjeun: Controller ps4 nirkabel tiasa janten hadiah pangsaéna pikeun ulang taun babaturan sareng festival naon waé, sapertos Lebaran, Syukuran, Natal.

    图片6
    6

    Kumaha masangkeun ka P4/P4 Pro/PC(Win7/8/8.1/10)?

    P4: Sambungkeun controller ka konsol P4 liwat kabel USB lamun controller pareum. Lampu ngecas konéng hurung teras pencét jeung tahan tombol "P4" pikeun masangkeun.

    PC: (1) Sambungkeun controller ka PC kabel USB jeung dipaké salaku controller kabel.

    (2) Sambungkeun controller ka Notebook via tombol Bagikeun sarta tombol PS.

    Fitur

    csdfd

    图片1

     图片2

    Ningkatkeun Layout

    P4 gamepad controller dijieun exquistite pikeun pangalaman kaulinan Anjeun alus teuing.perenah dioptimalkeun tina tombol jeung sensitipitas tinggi dual analog iteuk bisa ningkatkeun akurasi moments kritis, sarta simplify kaulinan bari ngurangan waktu respon.

    High Precisive D-pad

    P4 gamepad controller dijieun exquistite pikeun pangalaman kaulinan Anjeun alus teuing.perenah dioptimalkeun tina tombol jeung sensitipitas tinggi dual analog iteuk bisa ningkatkeun akurasi moments kritis, sarta simplify kaulinan bari ngurangan waktu respon.

    Akurasi Control pemicu

    Bentuk jeung sensitipitas pemicu geus ditingkatkeun pikeun beroperasi hadé, delivers naon rék di kaulinan Anjeun.

     

    Fitur

    图片3 图片4 图片5

    Tombol SHARE

    Tombol SHARE ngagampangkeun interaksi sosial sareng pidéo midangkeun instan sareng unggah layar

    Sénsitip Touch Pad

    Pad rampa anu ngadukung multi-touch ngabuka kamungkinan midangkeun énggal, pangendali kaulinan premium kedah dipikabutuh pikeun pamaén nyata.

    Dual.shock Eupan Balik

    Controller tiasa masihan anjeun eupan balik Geter instan timely nalika game encounters serangan sarta tabrakan kusabab 2 diwangun-di motor shock.

    Ngarasakeun fun kaulinan multiplayer

    图片7

    Panjelasan Produk

    Fitur utama: 1.Fungsi Bagikeun: Maénkeun kaulinan anjeun dina cara anu pikaresepeun, bagikeun momen anu paling pikaresepeun pikeun klip pidéo atanapi layar layar ku tombol hiji-klik.2.Supper Cocog: Gawé dina PS4 / PS4 pro / Slim / Android / PC, maén kaulinan favorit anjeun kalawan controller kaulinan ieu.3.Control akurasi: Enhanced analog iteuk & pemicu tombol, tetep kontrol jeung unggal move.4.Lila Time Play: Continuous midangkeun nepi ka 10 jam jeung diwangun-di batré 800mAh sanggeus dicas pinuh.5.Sénsor gerak: Rojongan kaulinan kalayan sistem sénsor 6 sumbu, nikmati kaulinan anu langkung pikaresepeun.6.Audio Jack: Diwangun-di 3.5mm stereo jack, ngarasakeun kaulinan Anjeun dina dimension.7 anyar sakabeh.Port extension tiasa dieusi ku carjer controller ps4 kami.
    CATETAN: 1.when cecekelan abnormal, eta bisa ngareset ku mencét kenop reset balik controller.2.Controller ps4 nirkabel nyaéta merek pihak ka-3, Henteu Produk Asli ti SONY.3.Mangga maén game bari ngecas pinuh.Bungkusan
    eusi: 1 xPS4 Controller; 1 x Kabel USB; 1 x Buku Panduan


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami